Velkommen til Horsens Byskole

Horsens Byskole består af tre afdelinger: Kildegade, Lindvigsvej og Fussingsvej.

Afdeling Kildegade har samlet alle sine elever fra 0.-6. klasse i nyrenoverede lokaler i Kildegade 25. Der er faglokaler i bygninger i Skolegade 7, som også deles med Musikskolen, Billedskolen og Komediehuset.

Afdeling Lindvigsvej har elever fra 0.-6. klasse, og efter et større renoveringsarbejde fremstår afdelingen nyrenoveret. Udover skoleelever rummer bygningerne også Sønderbros Børneenhed, og det vil sige, at der både er vuggestue, børnehave og skole på samme adresse.

Afdeling Fussingsvej er bygget i 2009 og yderligere udvidet med en udskolingsafdeling i 2012. Udbygningen gav samtidig plads til, at alle udskolingselever fra alle tre afdelinger blev samlet i et fælles ungdomsmiljø. I løbet af 2016 blev der endnu engang udvidet på afd. Fussingsvej, så afdelingen fik plads til tre klasser på hver årgang. Byggeriet bliver specielt i indskolingens og mellemtrinnets to afdelinger.

Alle afdelingerne har velfungerende SFO-tilbud, der alle er en integreret del af skolens læringsmiljø.

Derudover har vi en fuld specialklasserække 0.- 6. klasse på Lindvigsvej og 7. - 10. klasse på afd. Fussingsvej, og vi kan oprette familieklasser efter behov.

Skolen består af:

Ca. 1040 elever fra 0.-9. klasse
ca. 70 elever i specialklasserne fra 0.-10. klasse.

Klik på billederne herunder for at læse mere om de tre afdelinger.